Gerard Uijtendaal nieuwe regionaal leider van HLB Eurasia

Gerard Uijtendaal is aangesteld als Regional Leader van HLB Eurasia, een groep van onafhankelijke member firms van HLB International in Azerbeidzjan, Armenië, Wit-Rusland, Georgië, Kazachstan, Oezbekistan, Oekraïne en Rusland.

Uijtendaal is ook benoemd als HLB Energy Consulting’s Partner voor Corporate Finance.

Hiervoor was  Gerard Uijtendaal werkzaam in corporate finance bij meerdere accountantskantoren. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames, financieringsvraagstukken, due diligence, bedrijfswaarderingen en forensisch onderzoek. Bij HLB Energy Consulting gaat hij zich richten op corporate finance en strategie. Ook helpt hij internationaal opererende ondernemingen bij het zakendoen in Rusland en Russische bedrijven bij internationale expansie.

Als regionaal leider van HLB Eurasia vormt Uijtendaal de schakel tussen HLB member firms in de regio en de rest van het internationale netwerk van HLB International.

Gerard Uijtendaal is lid van de NBA en de European Mentoring and Coaching Council (EMCC). Verder is hij onder meer voorzitter van de Accounting Committee of the Association of European Businesses in Rusland.