Georges de Méris nieuwe partner Joanknecht

Per 1 mei 2018 start mr. drs. Georges de Méris RA als accountant bij Joanknecht. Georges versterkt de disciplines Corporate Finance en Forensics & Recovery, waar hij met name betrokken is bij de advisering van middelgrote en grote ondernemingen.

Georges de Méris (57) heeft als adviserend accountant en jurist ervaring met zowel beursgenoteerde als private en publiek gehouden vennootschappen, waaronder nationaal- en internationaal opererende (familie)bedrijven, verenigingen en coöperaties. Zijn expertise zit in de ondersteuning en advisering van middelgrote en grote bedrijven op het gebied van overnames, herstructureringen en bijzondere onderzoeken. Daarbij weet hij makkelijk de bedrijfseconomische en juridische mogelijkheden te combineren tot een voor de cliënt meest praktische oplossing. In verschillende branches heeft Georges ervaring: handels-, bouw- en high tech ondernemingen, beleggingsinstellingen en ondernemingen in de financiële sector.

Zijn stijl van dienstverlening kenmerkt zich door nauwe betrokkenheid bij de klant, multidisciplinaire samenwerking en het leveren van toegevoegde waarde door het bieden van verrassende en praktische oplossingen.

Georges studeerde bedrijfseconomie en rechten aan de Vrije Universiteit en heeft daar ook zijn opleiding tot registeraccountant (RA) afgerond. Daarnaast kwalificeerde hij zich als Chartered Accountant in Londen alsmede tot advocaat bij de Nederlandse Orde van advocaten en mediator bij de Mediatorsfederatie Nederland. Voorheen is Georges partner geweest bij EY en advocaat bij Holla Advocaten. In zijn vrije tijd gaat Georges graag op reis, loopt hij hard en golft hij. Daarnaast is hij bestuurslid van de Rotary ’s-Hertogenbosch en Theaterfestival Boulevard.