Geldvoorelkaar.nl werkt samen met Crowdfunding Support

Crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl biedt bedrijven die in zwaar weer terecht zijn gekomen vanaf nu actief de gelegenheid om zich ook te laten ondersteunen door onafhankelijke professionals. Om de continuïteit bij geldnemers maximaal te helpen waarborgen is Geldvoorelkaar.nl een samenwerking aangegaan met Crowdfunding Support.

Deze financiële dienstverlener werkt met branche- en materiedeskundigen met veel praktijkervaring in het financieel weer gezond maken van bedrijven.

Wanneer betalingsachterstanden ontstaan adviseert Geldvoorelkaar.nl die geldnemers actief om Crowdfunding Support in de arm te nemen. “Zij zorgen voor de professionele onafhankelijke ondersteuning van geldnemers bij het oplossen van hun betalingsproblemen. Ondernemers met voldoende perspectief krijgen zo weer zicht op continuïteit in plaats van invorderingsprocedures. Ook voor investeerders in crowdfunding is dit een positieve ontwikkeling met het oog op het verlagen van defaults en het verbeteren van het nettorendement op hun geïnvesteerde gelden,” aldus Geldvoorelkaar.nl.

Gerelateerde artikelen