Fusie accountantskantoren KRC en Van Elderen

KRC Accountants & Adviseurs en Van Elderen accountants | belastingadviseurs gaan fuseren. Van Elderen heeft vestigingen in Apeldoorn, Ommen, en Zwolle. KRC is gevestigd in Wezep, Kampen en Harderwijk.

De vestigingen blijven op de bestaande locaties. Volgend jaar gaan beide partijen samen aan de slag om de fusie rond te maken. Door de ontstaat een organisatie met ruim 85 medewerkers in zes vestigingen.

Door de fusie ontwikkelen beide partijen zich op verschillende vlakken. Zo komt er meer specialistische kennis in huis en kunnen bestaande expertises worden verdiept. Onder meer op het gebied van het verzorgen van internationaal advies en het uitvoeren van controleopdrachten.

Daarnaast biedt de grotere organisatie voordelen. Gezamenlijk kunnen er hogere investeringen worden gedaan in kennis en ICT, waardoor klanten efficiënter bediend kunnen worden. Uiteindelijk ontstaat door de fusie meer slagkracht en een groter werkgebied. Hierdoor is de nieuwe organisatie straks tevens aantrekkelijker voor (nieuwe) werknemers.

Gerelateerde artikelen