Frank Herreveld nieuwe partner bij Mazars

Frank Herreveld is per 1 april als partner verbonden aan Mazars Accountants en Belastingadviseurs. Herreveld zal zich onder andere richten op het verder professionaliseren en uitbreiden van de fiscale adviespraktijk van Mazars.

Mr. Frank Herreveld (1957) is een specialist op het gebied van nationale belastingen en formeel recht. Hij is als belastingadviseur onder andere werkzaam geweest bij KPMG Meijburg & Co en Baker & McKenzie. Sinds 2001 was hij als partner verbonden aan Deloitte, waar hij werkzaam was in de fiscale advies- en procespraktijk en de opiniepraktijk. Herreveld is een specialist op het gebied van belastingconflicten. Zo is hij in 2014 door het vakblad International Tax Review uitgeroepen tot Tax Controversy Leader van Nederland.

Naast zijn werkzaamheden als belastingadviseur is Herreveld als docent actief aan de Universiteit Leiden en bij de NOB en SOB. Ook is hij Bestuurslid van de Sectie Formeel Belastingrecht NOB en redacteur bij het Weekblad Fiscaal Recht. In 2014 is Herreveld door het blad International Tax Review uitgeroepen tot Tax Controversy Leader van Nederland.

Binnen Mazars zal Herreveld zich, vanuit kantoor Rotterdam, richten op de fiscale advies- en procespraktijk van Mazars. 

Gerelateerde artikelen