Flynth neemt Bosch & van Rijn uit Utrecht over

Duurzaamheidsspecialist past in plannen ambitieuze accountant.

Flynth adviseurs en accountants heeft per 1 januari Bosch & van Rijn overgenomen. Het Utrechtse Bosch & van Rijn is gespecialiseerd in duurzaam energieadvies en telt zeventien medewerkers die landelijk werken. Het bedrijf is volledig onderdeel geworden van Flynth.

 

Bosch & van Rijn adviseert overheden en bedrijven over beleids- en projectontwikkeling van wind- en zonne-energieprojecten. Het bedrijf ondersteunt projectontwikkelaars en energiecoöperaties bij de vergunningverlening voor hun projecten.

 

De adviseurs houden zich onder andere bezig met opbrengstberekeningen, financiële analyses, ruimtelijke ordening, vergunningmanagement, landschappelijke inpassing, ecologie, milieu-onderzoeken, communicatie en participatie.

 

Daarnaast adviseert Bosch & van Rijn alle overheidslagen bij beleidsontwikkeling en omgevingsmanagement voor duurzame energie, onder meer voor een aantal regionale energiestrategieën.

 

Volgens Flynth past de overname om energietransitie tot stand te brengen in samenwerking met energiebedrijven, ondernemers en overheden.