Fiscount en Loonservice Veenendaal bundelen krachten op gebied van salarisverwerking

Onder de naam Fiscount Loonservice bieden Fiscount en loonadministratiekantoor Loonservice Veenendaal vanaf 25 maart accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren diverse diensten aan op het gebied van loonadministratie.

Fiscount zegt bij de aangesloten kantoren te merken dat al jaren de behoefte leeft voor verschillende vormen van diensten op dit terrein. De mogelijkheden die Fiscount Loonservice gaat bieden varieert van het bieden van waarneming, ondersteuning bij HRM-vraagstukken tot het volledig uitbesteden van de salarisverwerking. Omdat het vakgebied van de specialisten van Fiscount Arbeid en Recht goed aansluit op de dienstverlening van Loonservice wordt een nauwe samenwerking tussen beide partijen verwacht.
 
Fiscount Loonservice is voor beide partijen van de joint venture een logische stap. ‘Loonservice Veenendaal beschikt over een team van professionals en richt zich sinds enkele jaren steeds meer op accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Partijen hebben daardoor kennis van dezelfde markt. Dit blijkt meteen al uit het feit dat er met meerdere salarispakketten gewerkt kan worden en per kantoor maatwerk kan worden geleverd. Daarmee laten ze zien dat ze de markt begrijpen’, aldus Servaas Vrijburg, directeur van Fiscount. Hij vervolgt: ‘Ze kennen de behoeften van kantoren en weten hierop in te spelen. Ze bieden verschillende mogelijkheden aan om kantoren te helpen in hun dienstverlening op het gebied van salarisverwerking’.

Gerelateerde artikelen