Fiscaalconsult.nl maakt raadplegen fiscaal specialisten haalbaar en betaalbaar

Belastingadviseurs, accountants en administrateurs zijn doorgaans goed bekend met het belastingstelsel. Toch kunnen er fiscale vragen spelen waarop zij niet meteen het antwoord hebben. 

Volgens fiscaal specialist mr. drs. Michiel Opgenoort uit Leiden is dat niet verwonderlijk. “De wet is in veel gevallen niet duidelijk genoeg en dan dient het meest gunstige fiscale standpunt te worden verdedigd,” stelt hij. En: “In dit soort trajecten kan een fiscaal specialist van grote toegevoegde waarde zijn.” 

Een kwartier gratis sparren
Die specialisten zijn te vinden op het platform Fiscaalconsult.nl. Zij kunnen helpen bij het beantwoorden van meer complexe vragen en vraagstukken. De opzet is zeer laagdrempelig; een consult van een kwartier is gratis en verplicht tot niets. 

Oprichter Michiel Opgenoort: “Ik heb zelf al 15 jaar een eigen adviespraktijk en ik heb gemerkt dat de behoefte om te kunnen sparren bijzonder groot is, maar ik weet ook dat veel financiële en juridische adviseurs terughoudend zijn om een specialist te raadplegen. Ze hebben toch vaak het gevoel dat die specialisten in een ivoren toren zitten en dat een advies op maat al snel de hoofdprijs kost. Daarom heb ik Fiscaalconsult opgericht. Bij ons is het raadplegen van een specialist haalbaar en betaalbaar, ook wat betreft advisering over complexe vraagstukken. Voor al onze specialisten geldt dat prijsafspraken in overleg mogelijk zijn.”
 
Zo werkt het
Op Fiscaalconsult.nl profileren zich inmiddels enige tientallen onafhankelijke fiscaal specialisten met hun eigen profielpagina. Ook bloggen zij geregeld over ontwikkelingen binnen hun specifieke expertise. Een gratis consult is eenvoudig aan te vragen:
1.    Zoek op trefwoord, op naam of op specialisme;
2.    Stel een vraag op het contactformulier van de gewenste specialist;
3.    Geef aan wanneer en hoe (telefoon, Skype) u het liefst contact heeft.