Finovion kiest voor extra commerciële ondersteuning kantoorleiders

Finovion kiest voor extra commerciële ondersteuning van haar kantoorleiders door de inzet van commercieel coach Bert Calatz.

Bert Calatz heeft zijn ervaring binnen de accountancy opgedaan als manager Marketing & Sales en Accountants Adviseur bij Snelstart administratieve software. Sinds 2012 heeft Calatz zijn eigen bedrijf NoReJa advies dat accountants begeleidt in het aanleren van commerciële vaardigheden.
 
Commercieel directeur Wichard Hendriks van Finovion is ervan overtuigd dat in het toekomstige accountantskantoor een kantooreigenaar naast de vaktechnische vaardigheden ook voldoende commerciële kwaliteiten moet bezitten om een financieel gezond kantoor te hebben. Immers door prijsdruk op de routinematige werkzaamheden, zijn in de toekomst meer klanten nodig om dezelfde omzet te realiseren. Finovion doet al veel in de marketingbegeleiding van de aangesloten kantoren, zoals het organiseren van marketingsessies, online marketing en het leveren van informatieaanvragen. Het aanreiken van commercieel coach Bert Calatz is weer een volgende stap.
 
Finovion is een landelijk opererend administratie- en accountantskantoren netwerk met ruim 35 vestigingen.

Gerelateerde artikelen