FFP Congres 2016

FFP, de beroepsorganisatie voor gecertificeerd financieel planners, organiseert op donderdag 6 oktober het FFP Congres 2016, getiteld ‘Omhels de Toekomst’.
Het FFP Congres, dat plaatsvindt in het NBC in Nieuwegein, is uitgegroeid tot hét jaarlijkse evenement voor financiële planning in Nederland. In de ochtend en de vroege middag kunnen deelnemers kiezen uit 19 verschillende Expert Meetings met de focus op vakinhoud en adviesvaardigheden. Thema’s die onder andere aan de orde komen zijn ‘gevolgen invoering beperkte huwelijksgemeenschap bij scheiding’, ‘actualiteiten binnen estate planning’ en ‘van adviseur naar vertrouwenspersoon’.
Op het informatieplein van het FFP Congres kunnen bezoekers 25 congrespartners ontmoeten, onder andere werkzaam op het gebied van vermogensbeheer, beleggen, opleidingen en software. Tijdens het plenaire programma in de middag spreken onder andere AFM-bestuursvoorzitter Merel van Vroonhoven en Trendwatcher of the Year en FD-columnist Farid Tabarki.
 
Het deelnemerstarief bedraagt € 135,-. Leden van de stichting Novak betalen slechts € 85,- (inclusief btw). Novak-leden moeten bij inschrijving gebruikmaken van de speciale Novak-code: FFP16-NK.
 
Inschrijven kan op http://www.ffpcongres.nl/. Op deze website vindt u ook meer informatie over het programma en de sprekers.