EY koopt Manufacturing Intelligence bureau Entegreat

EY heeft de consulting en systeemintegratie praktijk van Manufacturing Intelligence bureau Entegreat overgenomen. Dat meldt de site consultancy.nl. Volgens EY zal de toevoeging van Entegreat’s analytische expertise een positieve impuls geven aan zijn smart manufacturing dienstverlening.
Entegreat is een Manufacturing Execution Systems (MES) en softwareleverancier die is opgericht in 2000. Het bedrijf is gespecialiseerd in operational excellence en energie management, en levert consultancydiensten, systeemarchitectuur en implementatiediensten voor complexe informatiesystemen voor zijn klanten in de maakindustrie. 
Om zijn smart manufacturing dienstverlening verder uit te breiden heeft zakelijke dienstverlener EY besloten om de consulting en systeemintegratie praktijk van Entegreat over te nemen. Als onderdeel van de deal krijgt EY ook de exclusieve rechten voor de Proficy Health Monitor. Deze software is door Entegreat ontwikkeld om inzicht te geven in de prestaties van de productieprocessen en -omgevingen van klanten. 
 
Gerelateerde artikelen