EY en Yellowtail gaan samenwerking aan voor Key Control Dashboard

EY en Yellowtail zijn een overeenkomst met elkaar aangegaan voor de samenwerking rondom het Key Control Dashboard. Dit is een oplossing waarmee organisaties meer grip krijgen op hun bedrijfsvoering en daarnaast ondersteunt het Key Control Dashboard organisaties om meer In-Control te komen.

Yellowtail en EY werken al sinds 2010 samen en hebben sindsdien een flink aantal implementaties van het Key Control Dashboard bij verschillende overheidsinstanties gerealiseerd.

EY: “Het Key Control Dashboard biedt een geavanceerde oplossing om prestaties van de organisaties te bewaken en risico’s actief te beheersen. Het Key Control Dashboard is voorzien van een sterke rapportagefunctie. Beide partijen gaan de samenwerking aan, omdat de sector- en vakkennis van EY en de kennis van Yellowtail op het gebied van In-Control en processen een krachtige combinatie is om organisaties meerwaarde te bieden op gebied van professionalisering van de interne beheersing; zowel voor performancemanagement als risicobeheering.” Ondanks de samenwerking blijft het Key Control Dashboard een product van Yellowtail. Het Key Control Dashboard is een onafhankelijk tool. Klanten van alle Big Four accountancyorganisaties gebruiken het dashboard.

Robert Harreman, partner Yellowtail: ‘Wij zijn blij dat we EY opnieuw als kennispartner aan ons hebben kunnen binden. Wij zullen jaarlijks het Key Control Dashboard blijven updaten, zodat het volledig voldoet aan de vereisten van onze klanten en geldende wet- en regelgeving. Het Key Control Dashboard is bij uitstek geschikt om de materiële processen van organisaties te beheersen, te besturen en digitaal te borgen.  Excel-eilanden en versplinterde informatie binnen de organisatie is daarmee verleden tijd.”

Mohamed Bouker, partner EY: “Wij zijn overtuigd van de kracht en de mogelijkheden die het Key Control Dashboard biedt voor onze klanten in de publieke en private sector. Het KCD is echt de next generation in ondersteuning op gebied van  performancemanagement en risicobeheering. En hoewel wij onafhankelijk zijn ten opzichte van elke leverancier en elke tool hebben wij veel vertrouwen in onze samenwerking met Yellowtail.”

Gerelateerde artikelen