Exact maakt mobiele apps beschikbaar voor Windows 10-devices

Exact en Microsoft intensiveren hun samenwerking om de mobiele strategie voor klanten van Exact te versterken. Daartoe maakt Exact het gehele portfolio van mobiele apps van Exact beschikbaar voor Windows 10.

Om te beginnen worden de Exact Self Service-app, de Exact Expenses-app en de Exact CRM-app gelanceerd in de Microsoft Store.

“Het beschikbaar maken van de Exact business-apps voor Windows 10 faciliteert bedrijven hun mobiele strategie eenvoudig in de praktijk te brengen. De Exact-apps zorgen binnen alle lagen van een organisatie voor meer effectiviteit en efficiëntie én zorgen er daarnaast voor dat medewerkers altijd toegang hebben tot relevante informatie. Op deze manier zorgen de apps voor een verbeterde productiviteit voor klanten, medewerkers en eindgebruikers en hebben zij op elke Windows-smartphone, -tablet of -laptop dezelfde prettige gebruikerservaring,” aldus Exact.

De Exact Self Service-app, de Exact Expenses-app en de Exact CRM-app zijn vanaf heden beschikbaar in de Microsoft Store.

Gerelateerde artikelen