Exact introduceert complete HR-software voor het mkb

Exact Online HR biedt ondernemers meer overzicht en gebruiksgemak in het regelen van al hun HR-zaken.

Softwarebedrijf Exact introduceert een totaalpakket aan HR software voor het mkb: Exact Online HR. De nieuwe software digitaliseert, centraliseert en automatiseert alle relevante data op het gebied van HR. Exact Online-klanten kunnen dit als module aan hun bestaande abonnement toevoegen, maar de dienst is ook los als SaaS-oplossing verkrijgbaar voor nieuwe klanten.

Behoefte aan overzicht
Exact merkte bij ondernemers een vraag naar overzicht. Bij veel ondernemers zijn de HR-gegevens verspreid over meerdere softwaresystemen en lijstjes. Dat kost HR-specialisten en managers veel tijd. Bovendien zijn HR-systemen op die manier nooit volledig up-to-date.

De nieuwe software biedt daarom alle informatie overzichtelijk aan in één omgeving. Dankzij de gebruiksvriendelijke user interface kunnen HR-specialisten en managers alle informatie eenvoudig aanpassen en controleren. Dit bespaart tijd, biedt overzicht en is erg gebruiksvriendelijk voor zowel de HR-specialisten als de medewerkers zelf. Ook zij kunnen namelijk zelf met hun computer of mobiel alles rondom vakantieaanvragen, declaraties, loonstroken en méér in één interface regelen.

Vera Lenaerts, Solution Marketeer bij Exact: “In Exact Online HR kunnen organisaties alle administratie en processen rondom hun personeelszaken vastleggen. Denk dus niet alleen aan ziekteverzuim, verlof en documenten, maar bijvoorbeeld ook telefoonnummers, of kledingmaten voor het geval er bedrijfskleding nodig is.”

Besparing dankzij overzicht
Deze complete HR-software is mede het resultaat van Exact’s overname van Officiënt, een belangrijke leverancier van HR-administratiesoftware uit België. De integratie heeft gezorgd voor een nog completer HR-portfolio.

Lenaerts: “Exact Online HR brengt al je informatie samen, en bespaart ondernemers zo zeeën van tijd. Met onze nieuwe HR-software kunnen gebruikers workflows aanmaken en taken plannen en toewijzen, bijvoorbeeld bij het verwelkomen van nieuwe collega’s. Omdat de software volledig kan integreren met Exact Online Salaris is Exact Online HR het eerste softwarepakket dat mkb’ers volledig ondersteunt in hun complete HR- en salarisadministratie.”