e-Boekhouden.nl legt koppelingen met iZettle, Nmbrs en Pay.nl

Vanaf vandaag zijn er drie nieuwe automatische koppelingen beschikbaar voor boekhoudsoftware e-Boekhouden.nl. Het gaat om koppelingen met kassasysteem iZettle, betaalprovider Pay.nl en HR-software Nmbrs.

Betalingen vanuit iZettle direct in de boekhouding

Dankzij de nieuwe kassakoppeling met e-Boekhouden.nl verwerken gebruikers van iZettle hun contante betalingen, pinbetalingen, payment fees & refunds dagelijks automatisch in hun boekhouding. Zo boeken zij tijdwinst en wordt de kans op invoerfouten beperkt. De koppeling is ontwikkeld door e-Boekhouden.nl en is gratis voor alle gebruikers.

Koppeling met Pay.nl

Voor ondernemers die Pay.nl als betaalprovider gebruiken voor bijvoorbeeld hun webwinkel is er nu een automatische boekhoudkoppeling beschikbaar. Deze gratis koppeling zorgt ervoor dat dagelijks de transacties vanuit Pay.nl geautomatiseerd in e-Boekhouden.nl worden verwerkt. Handmatig MT940-bestanden importeren of betalingen in de administratie overtypen behoort hiermee tot het verleden.

Loonjournaalposten vanuit Nmbrs automatisch in e-Boekhouden.nl

Voor gebruikers van de salarisadministratie van Nmbrs is er nu een handige koppeling met e-Boekhouden.nl beschikbaar. Met deze koppeling worden maandelijks de loonjournaalposten vanuit Nmbrs direct in e-Boekhouden.nl geplaatst. De integratie is door e-Boekhouden.nl ontwikkeld en kosteloos te gebruiken.

De nieuwe automatische koppelingen zijn een aanvulling op de bestaande koppelingen die e-Boekhouden.nl nu al aanbiedt. De boekhoudsoftwareleverancier koppelt onder andere met banken, webshops, kassasystemen en Payment Service Providers.