Deloitte populairste accountant en fiscaal adviseur

Deloitte is het populairste accountantskantoor bij financiële beslissers, gevolgd door KPMG, PwC en BDO. Dit blijkt uit de MT Finance 2016 waarvan vandaag de onderzoeksresultaten bekend zijn gemaakt. Deloitte is ook de populairste fiscaal adviseur.

Management Team doet elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten op de Nederlandse markt. Lezers die beslissingsbevoegdheid hebben over financiële zaken krijgen de vraag voorgelegd met welke bedrijven zij zaken doen en welke dienstverleners ze aanbevelen.

In de categorie Accountancy ziet de top 5 er dit jaar als volgt uit:

  1. Deloitte 37%
  2. KPMG 32%
  3. PwC 19%
  4. BDO 18%
  5. EY 16%

Ook in de categorie Fiscaal advies komt Deloitte als beste uit de bus, gevolgd door de andere Big Four kantoren. KroeseWevers is in deze categorie het hoogst genoteerde niet-Big Four kantoor. En daar zijn ze best blij mee bij KroeseWevers. “We zijn trots op deze notering. Het is bijzonder dat wij deze 4e positie tussen de Big4 hebben weten te behalen, ondanks het feit dat we alleen in Noord- en Oost-Nederland gevestigd zijn. Het geeft aan dat cliënten onze werkwijze waarderen en we ons regionaal en internationaal weten te onderscheiden”, aldus Jan Arkink, voorzitter dagelijks bestuur KroeseWevers.

Gerelateerde artikelen