Debiteurenbeheerders eVerbinding en Payt slaan handen ineen

Door de koppeling van eVerbinding met het financiële softwarepakket Payt is het nu voor alle Payt-gebruikers mogelijk om e-facturen te versturen via het beveiligde Peppol-netwerk. Dit bespaart tijd, kosten en voorkomt onnauwkeurigheden.

Door gebruik te maken van de integratie van eVerbinding kun je facturen automatisch verwerken en gebeurt de opvolging van openstaande facturen automatisch. De cloud software van Payt automatiseert herhalende administratieve taken, zoals het versturen van herinneringen. Daarnaast kun je eenvoudig communiceren met je debiteur via het platform. Dit werkt prettig en efficiënt.

Vakwerk
“De samenwerking met eVerbinding is voor Payt weer een mooie stap”, zegt Sander Kamstra, directeur van Payt. “Na jaren zelf Simplerinvoicing-lid te zijn geweest, versturen we vanaf nu onze e-facturen via hun infrastructuur. Er zijn inmiddels een heel aantal standaarden voor elektronisch factureren. Ook zijn er nieuwe standaarden binnen die standaarden. Dat vergt gewoon vakwerk. En eVerbinding levert ons dat!”

Debiteurenbeheer naar een nieuw level
“De wijze waarop Payt e-facturatie onderdeel maakt van hun platform brengt het debiteurenbeheer naar een nieuw level”, aldus Johan Schaeffer, CEO van eVerbinding. “Dit is belangrijk voor adoptie van e-facturatie in Nederland”. Door de samenwerking tussen eVerbinding en Payt kan het facturatieproces dus verder worden geautomatiseerd en wordt de efficiency verhoogd.