De Sterkste Accountant: een absoluut spektakel!

Spanning, sensatie en een krachtenspel waar je u tegen zegt. De Sterkste Accountant op de Accountancy Expo was één van de vele hoogtepunten op de Accountancy Expo 2017.

Accountants konden strijden voor de titel ‘Sterkste Accountant van Nederland’ door 2 aktetassen gevuld met ordners zolang mogelijk omhoog te houden.   

De aftrap van de Sterkste Accountant werd verzorgd door Tim Bosman, die een resultaat van 2.06 op zijn naam zette. Daarna meldde de ene na de andere vrijwilliger zich, allemaal voor een plek op het podium. Onder aanmoediging van het publiek hielden de accountants een voor een de aktetassen zo lang mogelijk mogelijk. Dat resulteerde in een aantal mooie scores.

Uiteindelijk zette Laurens Schreurs de recordtijd: 2.57! Hij mocht de prijs van €500 aan opleidingstegoed mee naar huis nemen. 

Na een prachtige dag met veel deelnemers werden de prijzen uitgereikt. De top 3 Sterkste Accountants van Nederland winnen respectievelijk €500, €250 en €100 aan opleidingstegoed bij Alex van Groningen.

Top 3:

1. Laurens Schreurs – 2.57 

2. Benno Schraa – 2.19 

3. Charly Deighton – 2.13

Gerelateerde artikelen