Ctac, DPA en Corbion willen langer door met huidige accountant

De beursgenoteerde ondernemingen Ctac, DPA en Corbion stellen alle drie voor om hun huidige controlerend accountant te herbenoemen. De aandeelhoudersvergaderingen beslissen binnenkort over de voordracht.

Ctac-BDO

Automatiseerder Ctac wil BDO Audit & Assurance herbenoemen  als de accountant voor de controle van de jaarrekening over het boekjaar 2016. Dit voorstel over de benoeming van BDO wordt aan de algemene vergadering, die op woensdag 11 mei wordt gehouden, voorgelegd. BDO is sinds het boekjaar 2012 de externe accountant van Ctac.

DPA-Deloitte

De Raad van Commissarissen van detacheerder DPA Group stelt voor om Deloitte Accountants te herbenoemen als externe accountant belast met de controle van de jaarrekening voor het boekjaar 2016. De AVA is op 12 mei.

Corbion-KPMG

Corbion, het voormalige CSM, stelt voor KPMG Accountants ook te belasten met de controle van de jaarrekening voor het boekjaar 2017. KPMG werd vorig jaar reeds benoemd als extern accountant van Corbion voor boekjaar 2016. Deloitte was de controleur in boekjaar 2015. Op 12 mei is de AVA.

Gerelateerde artikelen