Crowdfundingactie Manifesto geslaagd

De crowdfunding van Manifesto is geslaagd: er is in korte tijd 350.000 euro verzameld. Hierdoor kan de coöperatie Manifesto als nieuwe type accountantskantoor definitief verder groeien.

“Een belangrijke stap”, zegt oprichter Erik Friedeberg. “Genoeg investeerders hebben nu laten zien dat het belangrijk is om ondernemers dichterbij hun droom te laten komen waardoor ze succesvoller worden. En dat accountants niet moeten streven naar winstmaximalisatie en niet alleen naar cijfers kijken maar vooral oog hebben voor idealen en dromen van ondernemers.”
 
Beweging in de financiële sector
Om meer impact te hebben, besloot het team van Manifesto in het najaar op te schalen met behulp van crowdfunding. Het doel is om ook een nieuwe vestiging te openen. “We willen voor steeds meer beweging zorgen in de financiële sector. En bovenal kunnen we zo meer ondernemers helpen met het realiseren van hun dromen.”
 
Persoonlijk Scorebord 
Manifesto is een coöperatie van ondernemers. Deze coöperatie combineert business coaching met personal accountancy. Ondernemers krijgen niet alleen zicht op hun zakelijke en persoonlijke doelen, ook hun maatschappelijke relevantie wordt gemeten. Dit alles is op een intuïtieve, eenvoudige wijze te zien in een speciaal hiervoor ontwikkeld persoonlijk scorebord. Daarnaast organiseert Manifesto inspiratiesessies voor ondernemers. Rabobank Nederland ziet Manifesto als voorbeeld voor de branche. 

Lees hier het interview met oprichter Erik Friedeberg.

Gerelateerde artikelen