Countus werkt samen met Credion

Countus accountants + adviseurs heeft vanaf nu de mogelijkheid om bij bedrijfsfinancieringen gebruik te maken van het Credion netwerk. Credion is een keten van meer dan 40, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 40 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn naast de algemene banken, crowdfunders en investeerders, maar ook financiers die inkoop voorfinancieren.

Binnen Countus houden Mark Klein Breteler en Ard Dommerholt zich bezig met financieringsvragen van ondernemers. ‘Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen’, stelt Mark Klein Breteler, Senior Ondernemersadviseur Corporate Finance. ‘Door de samenwerking met Credion leveren wij een extra toegevoegde waarde voor onze relaties, maar ook voor niet Countus relaties. Door onze onafhankelijke positie ten opzichte van de banken, zijn we verheugd om de samenwerking met Credion aan te kondigen.’

‘Credion is voor ons een interessante partner omdat zij toegang hebben tot de vele alternatieve financieringspartijen, die er inmiddels zijn naast de algemene banken, zodat wij samen wél in staat zijn passende financiering voor ondernemingen te realiseren. Financiële markten veranderen en de financiering van ondernemingen is vaker een stapeling uit verschillende financieringsbronnen’, aldus Ard Dommerholt, Senior Ondernemersadviseur Corporate Finance.

Gerelateerde artikelen