Countus beste accountant voor veehouders

Countus accountants en adviseurs, Flynth adviseurs & accountants, Accon avm en Alfa accountants en adviseurs zijn de vier accountantskantoren die voorkomen in de top 15 van het onderzoek door V-focus naar het beste advies aan veehouders.

V-focus vroeg aan veehouders om het beste advies dat zij in het afgelopen jaar kregen, door te geven. Voorwaarde was dat het advies afkomstig moest zijn van een zakelijke relatie. De open vraag van V-focus leidde tot een top 15 van bedrijven. Countus eindigde in de top 4 van bedrijven die door veehouders het vaakst genoemd werden. In de categorie ‘accountants’ ging Countus er met de eerste plaats vandoor. 

'Ik ben ontzettend trots op de medewerkers van Countus’, aldus directeur Bob Seemann. ‘Dit mooie resultaat danken we aan hun inzet én aan onze geweldige klanten die massaal hun beste advies gedeeld hebben’. 

De meeste adviezen die werden ingezonden, hebben betrekking op het verbeteren van het financiële resultaat van het bedrijf. Ook adviezen die leiden tot verbetering van de diergezondheid of verhoging van het werkplezier scoren hoog. Voeradviseurs hebben met 36% het grootste aandeel in de beste adviezen, gevolgd door accountants (14%), dierenartsen (13%) en algemeen adviseurs (13%). Het beste advies kwam in het afgelopen jaar het vaakst van de volgende bedrijven/organisaties:

  1. ForFarmers
  2. Agrifirm
  3. DLV Advies
  4. Countus accountants en adviseurs
  5. De Heus Voeders
  6. De Samenwerking
  7. Rabobank
  8. Voergroep Zuid
  9. Flynth adviseurs & accountants
  10. Accon avm
  11. Mengvoederbedrijf Gebr. Fuite
  12. AgruniekRijnvallei
  13. Agra-Matic advies, milieu, bouw
  14. Wageningen UR
  15. Alfa accountants en adviseurs

De meeste adviezen die werden ingezonden, hebben betrekking op het verbeteren van het financiële resultaat van het bedrijf. Ook adviezen die leiden tot verbetering van de diergezondheid of verhoging van het werkplezier scoren hoog.

(Countus/V-focus)

Gerelateerde artikelen