Coney en Minit sluiten samenwerkingsovereenkomst

Coney en Minit hebben een samenwerkingsovereenkomst waarmee Coney officieel reseller van Minit Process Mining software in de Benelux wordt. Coney is de eerste partner van Minit Process Mining in deze regio.

Minit Process Mining is leverancier van process mining technologie die haar software in 2015 introduceerde. De technologie achter process mining helpt om snel en doorlopend bedrijfsprocessen te analyseren en tekortkomingen in processen te signaleren. Minit stelt auditors, risk managers en procesverbeteraars in staat om processen in al hun variaties direct te analyseren en om ervoor te zorgen dat interne controles werken.

Sinds 2005 ondersteunt Coney auditors, business managers en proces managers en vanaf 2010 gebruikt Coney daarvoor ook process mining. De samenwerking met Minit is een volgende stap in het uitbreiden van de process mining expertise van Coney.

Marco Hill, managing partner van Coney, over de samenwerking: “Minit laat zien iedere dag te innoveren. De oplossingen van Minit zijn actueel en toekomstvast en bieden de gebruiker vanaf het eerste gebruik grip op en inzicht in processen. Daarnaast wil Coney de toepassing van de technologie van process mining doorontwikkelen, een wens waar Minit zich graag aan committeert.”

Rasto Hlavac, oprichter van Minit, over de samenwerking: “Coney toont al meer dan tien jaar aan wat de waarde is van data-analyse en process mining . Het is fantastisch om een partner te hebben die zowel de visie heeft als de hands-on ervaring om klanten succesvol verder te helpen bij de toepassing van nieuwe technologie. We verwachten veel voordeel te hebben van de kennis die Coney ter tafel brengt.”