Cash Software en Microloon verhuizen naar Den Haag

Cash Software en Microloon werken vanaf vandaag vanuit de Alexanderstraat 3 aan tijdbesparende administratieve software-oplossingen voor bedrijven. Een verhuizing naar een prachtig pand met meer faciliteiten, maar vooral meer ruimte om te groeien voor beide merken die samen één bedrijf vormen.

Twee merken, één bedrijf
Cash Software heeft 20 jaar gehuisvest aan de Zeestraat, op steenworpafstand van de nieuwe locatie. De verhuizing naar een ruimer pand is het directe gevolg van de overname van Microloon vier jaar geleden. De collega’s van Microloon werkten de eerste drie jaar na de overname nog vanuit de toenmalige locatie in Leiderdorp, maar daar is in de lente van 2017 verandering in gekomen. Om een grotere synergie tussen de twee merken te realiseren, werkten ook de Microloon medewerkers vanuit de Zeestraat sinds april 2017.

Ruimte voor groei
Gezellig is het sindsdien zeker bij de innovatieve software ontwikkelaars, maar ook erg krap. Al snel werd besloten op zoek te gaan naar een nieuw pand met meer en betere faciliteiten, en natuurlijk vooral meer ruimte. De locatie aan de Alexanderstraat heeft alles wat Cash en Microloon nodig hebben om de groei, die voor de komende jaren gepland staat, te realiseren.

Cursussen in eigen pand
Zowel Cash Software als Microloon geven wekelijks cursussen aan klanten en gebruikers van de software-oplossingen. Het afgelopen jaar werden deze cursussen uit ruimtegebrek op een externe locatie gegeven, maar dit is door de verhuizing niet meer nodig. Alle cursussen worden vanaf vandaag gegeven vanuit een splinternieuw cursuslokaal voorzien van de laatste technische mogelijkheden.

Over Cash Software
Het is de missie van Cash om MKB ondernemers en accountants- en administratiekantoren d.m.v. haar software-oplossingen de tools te geven om administratieve automatisering te realiseren en real-time inzicht in de administraties te verkrijgen. De software-oplossingen van Cash besparen tijd, stroomlijnen processen en geven continu de actuele stand van zaken. www.cash.nl

Over Microloon
Microloon ontwikkelt al meer dan 30 jaar loon- en salarisadministratiesoftware voor het bedrijfsleven. De software wordt voornamelijk gebruikt door MKB bedrijven en door de betere accountants- en (salaris)administratiekantoren. Inmiddels heeft Microloon ruim 3.000 tevreden klanten die dagelijks met de software werken. www.microloon.nl

Gerelateerde artikelen