Boris Emmerig leidt nieuwe fiscale adviespraktijk Holla Advocaten

Holla advocaten blijft haar juridische dienstverlening verbreden en heeft nu ook een fiscale adviespraktijk. Deze nieuwste toevoeging staat onder leiding van belastingadvocaat Boris Emmerig die van Deloitte is overgestapt.

“Juridische vraagstukken worden steeds complexer en het bedrijfsleven vraagt vaker om integraal juridisch advies. Holla Advocaten speelt hier al langer op in en wij zetten nu een volgende stap met de start van een fiscale adviespraktijk onder de naam Holla Tax”, aldus managing partner Robert van Muijen. “De toevoeging van fiscaal advies ligt in het verlengde van recente uitbreidingen van het dienstenpakket, waaronder de expertises Banking & Finance en Integrity & Compliance. Met de toevoeging van Holla Tax zijn wij in staat om nog beter integraal advies aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat geïntegreerde adviezen een essentiële bijdrage leveren aan een sterkere juridische positie van onze cliënten.”

Mr. Boris Emmerig heeft ruime ervaring opgedaan in de fiscale advocatuur. Tot augustus 2016 was Emmerig werkzaam bij als Tax Lawyer bij Deloitte Nederland en daarvoor als Tax Lawyer bij DLA Piper. Daarnaast is Emmerig ruim dertien jaar als raadsheer-plaatsvervanger verbonden aan de Belastingkamer van het Gerechtshof te Amsterdam, alsook docent aan de Specialisatieopleiding Arbeidsrecht van het Leids Juridisch PAO, de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en LexLumen.

Gerelateerde artikelen