Blömer accountants en adviseurs nu HLB Blömer accountants en adviseurs

De naam van Blömer accountants en adviseurs is per 1 juli officieel gewijzigd in HLB Blömer accountants en adviseurs (HLB Blömer). Begin dit jaar werd Blömer lid van HLB Nederland Accountants & Consultants, een samenwerkingsverband van zelfstandige accountantskantoren in Nederland.

In Nederland is HLB Blömer het vierde lid van HLB. De andere drie accountantsorganisaties in Nederland zijn HLB Van Daal & Partners (met 13 kantoren in Brabant en Limburg), HLB Den Hartog (gevestigd in Rotterdam en Den Haag) en HLB Nannen (in Groningen en Emmen). Daarnaast is er een gezamenlijk kantoor in Amsterdam (WTC). In totaal realiseren deze vier HLB organisaties ongeveer 48 miljoen euro omzet en bieden zij werkgelegenheid aan circa 450 medewerkers.

Frank Verleg, partner van HLB Blömer: ‘De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de transformatie van ons kantoor naar HLB Blömer. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl en dus moesten al onze uitingen op de schop. Een nieuw en fris gezicht, een nieuwe website en nieuwe digitale brochures zijn in rap tempo ontwikkeld. Nu het zover is, kijken we met veel voldoening naar het proces dat achter ons ligt en met nog meer vertrouwen naar de toekomst.’

Gerelateerde artikelen