Bestuursvoorzitter Peter Feijtel neemt afscheid van Accon avm

Bij de start van zijn 25e jaar bij Accon avm adviseurs en accountants legt Peter Feijtel RA zijn functie neer als bestuursvoorzitter.

Hij bekleedde deze functie zo’n twintig jaar. Feijtel wil na een kwarteeuw bij het honderdjarige Accon avm nieuwe uitdagingen aangaan in ondernemerschap en als bestuurder.

Accon avm maakte vorige week nog bekend te gaan stoppen met OOB-controles. 

Medebestuurders en commissarissen betreuren, maar begrijpen en respecteren het besluit van Feijtel en zijn hem dankbaar voor zijn inzet en resultaten. Onder zijn leiding is het bedrijf uitgegroeid tot een top-tien speler in de Nederlandse accountancy.

In de komende periode neemt Peter Feijtel afscheid van collega’s en relaties en draagt hij zijn taken over. In statutaire zin nemen zijn collega’s in de raad van bestuur, Guus Delger RA en drs. Monique van Lijssel, zijn verantwoordelijkheid over. Er start een procedure om de raad van bestuur op sterkte te brengen.

Accon avm adviseurs en accountants
Accon avm is met ruim 45 kantoren in heel Nederland een belangrijke advies- en accountants-dienstverlener voor het MKB, grootbedrijf en organisaties in het publieke domein. Als coöperatieve organisatie streeft Accon avm ernaar ondernemen duurzamer, meer renderend en uitdagender te maken en ondernemers én hun onderneming naar een hoger plan te brengen.