Belastingdienst houdt weer open huis voor fiscalisten

Experts van de Belastingdienst geven nadere inkijkjes in Belastingplan 2025.

Van 5 november tot en met 2 december 2024 organiseert de Belastingdienst de jaarlijkse Intermediairdagen. Dit evenement voor fiscaal dienstverleners en salarisprofessionals vindt plaats op ach verschillende locaties. Experts van de Belastingdienst praten bezoekers bij over onder andere het Belastingplan 2025.

Voor het eerst zijn er ook sessies die ’s ochtends starten. Dat is het geval bij vier van de acht locaties. Fiscalisten kunnen de bijeenkomsten ook online volgen. (tekst loopt door onder het blok)

Als toonaangevende bron voor accountantnieuws, strategieën en inzichten in finance en accountancy, helpt accountantweek.nl accountants, controllers en hoger financieel management om voorop te blijven lopen. Schrijf u daarom nu in voor de heldere, korte en makkelijk leesbare nieuwsbrief van Accountantweek voor een overzicht van al het relevante nieuws, alle unieke en inspirerende (netwerk)evenementen en belangrijkste meningen of volg ons op Linkedin.

De online Intermediairdagen 2024 beginnen op 16 december om 8.00 uur en eindigen op 18 december om 17.00 uur. Fiscalisten kunnen op deze dagen de opnames van de sessies op de fysieke Intermediairdagen bekijken.

lees ook

Kijk voor het programma, de sessies, de stands en de locaties op Intermediairdagen Belastingdienst. De inschrijving is gisteren gestart, op 1 oktober. Leden van Forum Fiscaal Dienstverleners ontvangen automatisch een e-mail met de uitnodiging.

Goed adviseren betekent uw cliënten informeren over relevante informatie en evenementen. Attendeer de CFO’s uit uw netwerk daarom op Leadership in Finance Summit 2024. Op 7 november gaan 300 CFO’s, financieel directeuren en corporate controllers met experts in gesprek over hoe AI de rol van finance leaders herdefinieert.

Gerelateerde artikelen