BDO in de VS in rep en roer na ruzie met de jetset

Beschuldigingen van rappers over chaos en diefstal van klantrekeningen.

BDO heeft in de VS enkele steenrijke klanten verloren. Volgens rapper Jay-Z zou een medewerker van BDO geld hebben gestolen van klantrekeningen. Niet alleen Jay-Z zou zijn weggelopen als klant, ook Megan Thee Stallion zou de relatie met BDO hebben verbroken.

  • Amerikaanse muziekmakers vertrekken bij BDO
  • Verdachte ontkent verduistering klantgeld

Het betreft hier activiteiten van BDO in Maimi. De organisatie beheerde persoonlijke en zakelijke financiën voor de beroemdheden. De dienstverlening varieert van betalingen verrichten tot het regelen van belastingzaken. [Artikel gaat verder na de volgende alinea]

Vermoedt u dat dit artikel interessant is voor anderen binnen uw organisatie of netwerk, wijs anderen hier dan op door dit bericht te delen via uw whatsapp, email, Linkedin of Twitter (bovenaan dit artikel).

Klagen na compensatie

Overigens zouden de afgehaakte rappers niet zelf slachtoffers zijn. Een andere rapper was wel de klos: Joseph Cartagena – die bekendstaat onder de professionele naam Fat Joe. Hij zou volgens Amerikaanse media financieel gecompenseerd zijn door BDO. Maar Caragena klaagde steen en been over chaos bij BDO. Zo zouden betalingen soms te laat zijn verricht of betaald vanaf rekeningen van andere klanten.

Onschuldig? 

De desbetreffende medewerker van BDO die schuldig zou zijn aan de verduistering staat inmiddels voor de rechter. Ze pleit onschuldig.

Bent u op zoek naar een goede (register)accountant? Heeft een vacature voor een business controller? Is er ruimte voor aan financieel adviseur in uw onderneming? Is er behoefte in uw organisatie aan een financieel manager, een financial risk manager of een andere high potential op het gebied van finance? Begin uw zoektocht naar personeel dan zo vroeg mogelijk op dé vacaturewebite finance.nl

Gerelateerde artikelen