BDO tekent sponsorcontract met FAMO

BDO en de Federatie van Algemene Middelenmanagers bij de Overheid (FAMO) gaan een sponsorovereenkomst aan. De FAMO is een kennisnetwerk met ruim 800 managers en medewerkers bij de lokale overheid op het gebied van financiën en control, HRM en organisatie en informatiebeleid.

De BDO branchegroep (lokale) overheid zal tijdens FAMO-activiteiten zichtbaar zijn en inhoudelijke bijdragen leveren aan het jaarcongres, bijeenkomsten en publicaties. 

De BDO branchegroep (lokale) overheid biedt, als relatief nieuwe speler, audit- en aan audit gerelateerde werkzaamheden aan de Rijksoverheid, gemeenten, provincies, onderwijsinstellingen, waterschappen en sociale werkplaatsbedrijven. BDO: ‘Naast kwalitatief hoogstaande controle kijkt de branchegroep graag vooruit op de ontwikkelingen van onder andere de begroting, financiële posities en de drie decentralisaties. De branchegroep vindt persoonlijk contact tussen accountant en raad/college van B en W/organisatie belangrijk en wil dat door middel van samenwerkingen zoals met FAMO onderstrepen.’ FAMO heeft eerder al Deloitte als sponsor aan zich weten te binden.

Gerelateerde artikelen