Bas Hidding nieuwe bestuursvoorzitter van Flynth

Bas Hidding wordt met ingang van 1 september 2016 benoemd tot voorzitter Raad van Bestuur van Flynth adviseurs en accountants. Hidding volgt Theo de Vries op, die de functie de afgelopen 2,5 jaar op ad interim basis heeft vervuld.

Hidding heeft ruim 25 jaar ervaring in het accountantsvak en is de afgelopen vijf jaar actief geweest als interim-bestuurder in ondermeer advocatuur en accountancy. Hij heeft verder diverse toezichthoudende functies op maatschappelijke gebied (o.m. stichting Red een Kind, GGNet en de CHE). Ook is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Rabobank Apeldoorn en omgeving.

De Raad van Commissarissen is zeer erkentelijk voor het verbindend leiderschap, dat Theo de Vries in zijn bestuursperiode heeft getoond en de waardevolle impuls die hij, samen met het management, heeft gegeven aan de organisatie. Jan van Teeffelen, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “We zijn trots op waar Flynth als organisatie nu staat. Een stevige basis voor de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur om op verder te bouwen. De Raad van Bestuur zal overigens op termijn worden uitgebreid met een derde lid.”

Lees ook:

• Flynth schrijft weer zwarte cijfers

Gerelateerde artikelen