Baker Tilly stelt drie nieuwe partners aan

Ervaren RA's maakten overstap vanuit de big four. 

Armando Hermes (35) is opgeleid tot registeraccountant aan Universiteit Nyenrode. Na gestart te zijn bij PwC stapte hij in 2009 over naar Baker Tilly. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij familiebedrijven waarvan een belangrijk deel ook internationaal onderneemt. Zijn expertise ligt in bouw- en productieorganisaties, met name in de havens in het zuidwesten van Nederland. Daarnaast heeft hij ervaring in de zorgsector. De komende jaren bouwt hij aan verdere uitbreiding van deze portefeuille in het zuidwesten van Nederland.

Rutger Peelen (40) studeerde in 2009 af als registeraccountant aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na zijn studie bedrijfseconomie start Rutger in 2004 bij Ernst & Young (thans EY), waar hij acht jaar werkzaam is. In 2012 maakt hij de sprong naar Baker Tilly. Hier is actief in Zuid-West Nederland. Zijn expertise ligt in de controle en (financiële) advisering van de (semi-) publieke sector en het grotere mkb (waaronder de schelpdierensector, productie- en handelsbedrijven) in Zeeland en West-Brabant. 

Willem Jan Huizinga (40) is na zijn studie Fiscaal Recht en Bedrijfskunde aan de slag gegaan in de accountancy. Via lokale accountantskantoren maakte hij in 2005 de overstap naar Ernst & Young. In 2007 behaalde hij zijn diploma als registeraccountant, waarna hij doorgroeide tot manager accountancy. In 2013 stapte hij over naar Baker Tilly en werd hij director. Hij richt zich bij Baker Tilly voornamelijk op de controle van financiële verslaggeving en operationele processen van mkb-bedrijven.