Baker Tilly International breidt uit in Latijns-Amerika

Baker Tilly International versterkt zijn aanwezigheid in Latijns-Amerika. Drie accountants- en belastingadvieskantoren in Brazilië en Paraguay sluiten zich aan bij het netwerk.

In Brazilië gaat het om de firma’s 4 Partners en Controle. 4 Partners heeft, anders dan de naam doet vermoeden, zes partners en 44 medewerkers. Het accountantskantoor maakte hiervoor onderdeel uit van het wereldwijde netwerk van TGS. Het in 1968 opgerichte Controle is gespecialiseerd in business process outsourcing (BPO) dienstverlening. De firma heeft 180 medewerkers en is net als 4 Partners gevestigd in Sao Paulo. Beide kantoren gaan verder als Baker Tilly Brasil.

In Paraguay sluit Abaco Public Accountants zich aan bij Baker Tilly International. Hat kantoor met 50 medewerkers bedient klanten in het gehele land. Abaco Public Accountants is gevestigd in de hoofdstad Asuncion.

Baker Tilly International heeft in Latijns-Amerika nu member firms in vijftien landen met in totaal ruim 130 partners en meer dan 1.800 medewerkers. In 2015 namen de inkomsten van BTI wereldwijd in alle regio’s toe, maar de groei in Latijns-Amerika was met 16% het grootst.

Gerelateerde artikelen