Hoe kun jij jouw accountantskantoor blijvend laten ontwikkelen?

Avans+ is de enige aanbieder die alle door de NBA voorgeschreven onderdelen van de Praktijkopleidingen in huis heeft.

Avans+ is exposant op Accountancy Expo 2023

Na het behalen van de bachelor hebben beginnend accountants een hele carrière voor zich. Om zich te ontwikkelen tot AA-accountant is een postbacheloropleiding nodig, die bestaat uit de theorie-, praktijkopleiding en het stagebureau. Avans+ is daarbij de enige aanbieder die het volledige aanbod in huis heeft en het beste traject samenstelt met de aankomend AA-accountant.  

Volledig aanbod 
Voor zowel de doorstromers vanuit de Accountancy of Finance & Control bachelor als zij-instromers zijn er AA MKB opleidingen om de theorie te behalen. Voor de snelle deelnemers is het mogelijk een gecombineerde opleiding te volgen, waarbij alle onderdelen optimaal in elkaar zijn verweven. Hierdoor kunnen zij in 3 jaar hun AA-titel behalen.  

NBA voorgeschreven onderdelen 
Avans+ is de enige aanbieder die alle door de NBA voorgeschreven onderdelen van de Praktijkopleidingen in huis heeft. Hierdoor kunnen de deelnemers gemakkelijk hun programma doorlopen en hoeven ze niet te wisselen van aanbieder. Dit geeft rust, zodat alle focus naar de opleiding kan gaan. 

Co-creatie met kantoren 
Avans+ is altijd in gesprek met de AA-kantoren om het opleidingsaanbod aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor is het volledige opleidingsaanbod zoals het nu staat ontwikkeld. Er wordt intensief samengewerkt met kantoren om hun werknemers de juiste papieren te laten behalen, maar ook door te laten ontwikkelen. Avans+ biedt ook opleidingen aan op het gebied van HRM, Management & Bedrijfskunde, Personal & Corporate Finance en specifieke sectoren.  

Incompany opleiden: Flexibel plannen 
Als er meerdere deelnemers zijn vanuit jouw kantoor voor de Praktijkopleiding, dan zijn er ook incompany mogelijkheden. Dat geeft meer vrijheid aan het startmoment of pauze momenten, zodat er om de drukke periodes heen gepland kan worden.  

Bereik meer!  
Wil je meer weten over de mogelijkheden om je personeel (verder) op te leiden en je organisatie verder te ontwikkelen? Bekijk het Accountancy opleidingsaanbod of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

[avg-advertorial slug=”laatste-kans-schrijf-je-in-voor-accountancy-expo-op-20-juni-2023″]
 

Gerelateerde artikelen