Automatische koppeling tussen Cash en bunq

Vanaf vandaag heeft Cash Software een automatische koppeling met bunq, een tech-bedrijf met een bankvergunning. bunq heeft als enige bank een real time betaalplatform. Voor de klanten van Cash betekent de koppeling met bunq een extra stap in de richting van totale automatisering van de boekhouding.

Robert Mijnsbergen, directeur van Cash Software: “De koppeling met bunq past op veel manieren precies in ons straatje. Onze bedrijven passen goed bij elkaar doordat gemak en eenvoud bij ons beiden voorop staan. Bunq uit dit door te gaan voor “alles via de smartphone”, bij Cash doen we dit door te zorgen voor koppelingen met alle 5 de banken die op dit moment integreren met administratiesoftware.”

De bankenkoppeling met bunq valt onder de totaaloplossing voor 100% automatisch boekhouden die Cash haar klanten biedt. Centraal bij de totaaloplossing staat het zo geautomatiseerd mogelijk “voeden” van de administratie, waarbij foutgevoeligheid, maar met name de tijd die men kwijt is afneemt. Deze koppeling draagt direct bij aan de oplossing. Exporteren en weer importeren van bankmutaties is voorbij, zelfs het boeken van de mutaties is in CASH niet nodig. Ook dat gebeurt automatisch.