App helpt ondernemers bij boekhouding

De Nederlandse app Gekko reikt de helpende hand aan startende ondernemers die worstelen met hun administratie. Met de gratis app kunnen eenvoudig kosten bijgehouden en gefactureerd worden.
De app is speciaal ontwikkeld voor kleine zelfstandige ondernemers die bezig zijn om hun zaak op de benen te helpen en derhalve de boekhouding op een lager pitje hebben staan. Voor deze beginnende ondernemers is het gebruik van de app geheel gratis. Men betaalt pas kosten als de onderneming zich uitbreidt met meer personeelsleden die voor hun werkzaamheden ook gebruik maken van de app. 
Gekko
Het concept van Gekko bestaat uit twee apps, ‘Gekko Bonnen’ en ‘Gekko Uren’, die beiden beschikbaar zijn voor zowel de smartphones van Apple als Android. Met de apps worden ondernemers in staat gesteld om de administratie makkelijk bij te houden en online op te slaan. Bonnetjes kunnen eenvoudig worden gefotografeerd en opgeslagen waarmee de gebruikers werken aan een overzicht van de kosten. Dit overzicht is te raadplegen via de website van Gekko. De app ‘Gekko Uren’ houdt bij welke uren je als zzp’er gemaakt hebt en bij wie je die in rekening kunt brengen. 
Initiatiefnemers
De initiatiefnemers van Gekko hebben de software ontwikkeld, omdat er volgens hen een goed financieel systeem voor freelancers ontbreekt. Eén van de initiatiefnemers heeft een financiële achtergrond bij bedrijven als Philips en ING.
Gerelateerde artikelen