Angelique Keijsers nieuwe Chief Compliance Officer Rabobank

De Rabobank heeft Angelique Keijsers per 1 november 2016 benoemd tot Head Compliance en lid van het managementteam Risk, Legal & Compliance. Keijsers is momenteel werkzaam als partner Compliance bij EY en is hoofd van de afdeling Fraud Investigation & Dispute Services (FIDS) voor Nederland en België. Volgens de raad van bestuur van de Rabobank is zij een compliance professional met diepgaande kennis en ruime ervaring in klantgerichte financiële dienstverlening.

Angelique Keijsers startte haar loopbaan bij PwC waarna zij in 2000 de overstap maakte naar ABN AMRO. Hier is zij acht jaar werkzaam geweest binnen het Audit en Compliance domein. Bij de Rabobank is zij opvolger van Jan Schuchard (Head  of Legal) die tijdelijke de taken overnam van Rudi Kleijwegt (Head of Audit).
 
“Angelique Keijsers brengt nieuwe inzichten, deskundigheid en leiderschap in het team om verder te werken aan de "Rabobank  van de Toekomst", zegt Petra van Hoeken, Chief Risk Officer bij de Rabobank.  “Ik ben ervan overtuigd dat haar persoonlijkheid en professionaliteit zullen zorgen voor hoogwaardige invulling van de belangrijke rol die compliance en de Chief Compliance Officer hebben richting onze stakeholders; in het bijzonder de raad van bestuur en de raad van commissarissen.”