Andersen breidt uit in Israel

Andersen Global gaat in Israel een samenwerkingsovereenkomst aan met Yaron-Eldar, Paller, Schwartz & Co., een advocatenkantoor met vestigingen in Tel Aviv en Haifa, dat gespecialiseerd is in belastingwetgeving, zowel in Israel als internationaal.

De toevoeging van Yaron-Eldar als partnerorganisatie van Andersen Global is onderdeel van een grotere uitbreidingsstrategie in Israel en het Midden-Oosten. Het Yaron-Eldar team wordt geleid door Managing Partner Tali Yaron-Eldar en werkt met partners Roy Paller, Rani Schwartz en Gilad Ben Ami. Yaron-Eldar biedt belastingrecht, internationale belastingen, onroerendgoedbelasting, en indirecte belastingdiensten voor zowel grote en kleine publieke en private bedrijven alsook individuen.

Ilan Ben-Eli, oprichter en groepsleider van Beneli Tax Boutique: "We hebben reeds een nauw, gecoördineerd samenwerkingsverband met Tali en haar groep. Onze samenwerking met Andersen Global versterkt het team dat we in Israel hebben en ons vermogen om diensten naadloos aan te bieden." Beneli Tax Boutique, een belastingbedrijf gevestigd in Tel Aviv, maakte de samenwerking met Andersen Global in januari bekend.

Vorige maand werd trouwens al bekend dat de Spaanse ledenorganisatie van Andersen Global, Global Abogados, officieel de naam Andersen aanneemt en verder gaat als Andersen Tax & Legal in Spanje. De firma is daarmee de eerste die de naam Andersen in Europa gebruikt.

Met de toevoeging van Yaron-Eldar, is Andersen Global nu wereldwijd vertegenwoordigd op 61 locaties.

Lees ook:

Gerelateerde artikelen