Allinco VCS zorgt voor meer sexy, eigentijds bezoek aan de accountant

Hoe werkt de moderne accountant slim, efficiënt en visueel samen? 3 vragen aan John Koch van Allinco VCS, specialist in SMART technologies en visuele samenwerkingsoplossingen.

Wat doet Allinco VCS?
Allinco VCS is een bedrijf die samenwerken hoog in het vaandel heeft staan. wij richten daarom ruimtes in met oplossingen die het samenwerken, zowel lokaal als op afstand stimuleren en efficient maakt. Dit doen we met innovatieve oplossingen zoals touchscreens, digitale flipovers en camera’s.

Daarnaast richten wij bijvoorbeeld ook ruimtes in met TV’s waarop je draadloos je laptop kunt delen, waardoor je niet meer met kabels over de tafel hoeft. Samen werken aan samenwerken is waar het bij ons om draait!

Welk probleem lost het op voor accountants- en/of administratiekantoren?
Accountants en administratiekantoren hebben een “stoffig” imago. Een bezoek aan de accountant gaat vaak gepaard met complexe berekeningen die zich lastig laten uitleggen. In plaats van een vol gekalkt A4tje maak je meer indruk op een touchscreen. Wij zorgen dat een bezoek aan de accountant een beetje meer “sexy” en eigentijds wordt.

Wat is er nieuw en uniek aan? 
De trend van “het nieuwe werken” kun je kopiëren naar “de nieuwe dienstverlening”. Wij geven onze klanten de mogelijkheid hun klanten op een nieuwe manier te bedienen. Plaats en tijd onafhankelijk service verlenen is een unieke dienst. Probeer papier verbruik te minimaliseren door digitaal aantekeningen te maken en deze via Email te delen. Zo is de klant snel geholpen en heb je alles digitaal beschikbaar.

Vind meer informatie vinden via www.Allinco-vcs.nl of een bezoek aan ons Experience center te Breda of Amsterdam

Allinco VCS is ook aanwezig op Accountancy Expo 2018. Meld u hier gratis aan met code ACC2018

Gerelateerde artikelen