Alfa Accountants en Adviseurs nu ook in Purmerend

Alfa Accountants en Adviseurs heeft nu ook een vestiging in Purmerend. Dinsdag werd het kantoor officieel geopend in aanwezigheid van bedrijfskundig adviseur Dirk Wijnker, relatiemanager Maarten Dekker, assistent-accountant Ilona Hooijberg, procesteammanager Peter Bijvoet en Marco Vermin van de Raad van Bestuur van Alfa.

Tot nu toe was Alfa alleen vanuit het kantoor in Heerhugowaard actief in Noord-Holland. “Waterland is echter een economisch heel belangrijke regio en daarmee ook aantrekkelijk voor Alfa”, aldus relatiemanager Maarten Dekker, verantwoordelijk voor de vestiging in Purmerend.

Alfa is de laatste jaren gegroeid met een aantal nieuwe vestigingen. Purmerend wordt het 31ste kantoor van de landelijk opererende accountantsorganisatie, die in totaal 900 medewerkers telt. De medewerkers in Purmerend gaan nauw samenwerken met de collega’s in Heerhugowaard. “Noord-Holland behoort met Zuid-Holland en Noord-Brabant economisch gezien tot de grootste provincies van ons land. Als accountantskantoor willen we graag dichtbij onze klanten zijn. Veel contacten gaan tegenwoordig via de e-mail en de telefoon, maar veel klanten en niet-klanten vinden het prettig als hun adviseur om de hoek zit. Met elkaar aan tafel kom je vaak tot een betere oplossing”, legt Maarten Dekker de stap naar Purmerend uit.

De Alfa-vestiging aan de Slenkstraat is bemand met onder meer accountants, assistent-accountants, fiscalisten en bedrijfskundigen. “In het gebied tussen Alkmaar en Amsterdam heb je veel melkveebedrijven. Met name op dit gebied hebben we in Purmerend de expertise in huis. Agrarische bedrijven kunnen zowel voor accountancy als voor de specifieke wet- en regelgeving op fiscaal en bedrijfskundig gebied bij ons terecht. We merken dat klanten het van toegevoegde waarde vinden als ze zaken doen met één partij die alle kennis in huis heeft.”

Gerelateerde artikelen