Aiko Koster nieuwe partner bij RSM Audit, Tax, Consulting

Mr. Aiko Koster (37) is benoemd tot partner bij RSM Audit, Tax, Consulting. Naast zijn functie als partner blijft Koster werkzaam als belastingadviseur bij de Utrechtse vestiging van RSM.

Aiko Koster begon zijn loopbaan bij de Belastingdienst en maakte in 2004 als belastingadviseur de overstap naar het toenmalige Niehe Lancée, tegenwoordig onderdeel van RSM. Hij richt zich met name op cliënten in het grotere midden- en kleinbedrijf. Rudolf Winkenius, directievoorzitter van RSM, is verheugd met de benoeming. “Aiko is een versterking voor ons team. Ik ben dan ook trots om hem te mogen verwelkomen als partner bij ons kantoor.”

In Nederland werken drie accountants- en belastingadvieskantoren samen in RSM Nederland. RSM heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Utrecht en Venlo. Voor grensoverschrijdende dienstverlening maakt RSM Nederland gebruik van het RSM-netwerk in meer dan 120 landen, bestaande uit ruim 760 kantoren en 38.000 medewerkers. RSM vormt het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld.

In oktober jl. brachten RSM Wehrens Mennen De Vries, RSM Niehe Lancée Kooij en RSM Tempelman hun professionals samen onder één naam: RSM.

Gerelateerde artikelen