AFAS Software wint Global Partner Award Qlik

Qlik heeft AFAS Sofware tijdens het event Qonnections 2016 de award uitgereikt voor Rookie Partner of the Year. Een erkenning voor de prestaties van AFAS Software, dat vorig jaar een samenwerking startte met Qlik.

De winnaars van de Global Partner Awards werden bekend gemaakt tijdens Qonnections 2016, het jaarlijkse event van Qlik voor klanten en partners in Orlando, Florida (VS). De Awards zijn een erkenning voor ‘excellence’ van de partnergemeenschap in verschillende categorieën.
 
Klanten AFAS-software profiteren

In juli 2015 kondigde AFAS Sofware een partnerschap aan met Qlik. De integratie van het Qlik Analytics Platform in AFAS-software betekent dat 748.000 gebruikers profiteren van extra visuele analyse mogelijkheden, zonder dat zij hier extra investeringen voor hoeven te doen. Dit lost een probleem op dat veel bedrijven hebben, namelijk dat ze te weinig inzicht hebben in hun data. Door gebruik te maken van Qlik Sense Visual Analytics Software, geïntegreerd in de cloud-gebaseerde ERP-sofware van AFAS Software, beschikken zij over relevante informatie en maken zij betere zakelijke beslissingen.
 
Beste ervaring in de markt

Door de snel veranderende dynamiek veel markten is het steeds belangrijker geworden om snel te kunnen acteren op actuele informatie. Alleen vertrouwen op businessplannen voor de lange termijn is niet meer genoeg. Automatisering is daardoor belangrijker dan ooit. “Als leverancier moeten wij innovatief zijn en onze klanten op dit gebied de beste ervaring geven die er in de markt te vinden is”, zegt Dennis van Velzen, directeur Productdevelopment bij AFAS Software. “Met de integratie met Qlik Sense doen wij dat. Het toevoegen van gratis functionaliteiten voor Business Intelligence in onze software maakt voor onze klanten het verschil.”

Gerelateerde artikelen