Accountants WEA Rivierenland sluiten zich aan bij collega’s van WEA Deltaland

WEA Deltaland kondigt aan dat per 1 januari 2025 WEA Rivierenland zich bij hen zal aansluiten, waardoor WEA Deltaland haar kantorennetwerk uitbreidt met vestigingen in Zaltbommel en Culemborg en met 32 medewerkers.

Het strategisch samengaan biedt diverse voordelen voor beide partijen. Door de krachten te bundelen kunnen WEA Deltaland en WEA Rivierenland hun expertise en kennis delen, wat hen in staat stelt om hun dienstverlening aan klanten verder te verbeteren en uit te breiden. Bovendien is de geografische ligging van het werkgebied van WEA Rivierenland gunstig, wat de aansluiting op de markt versterkt. Wim Versteeg wordt vennoot bij WEA Deltaland. 

Het samengaan zal geen invloed hebben op de bestaande klanten van beide kantoren. Alle medewerkers blijven werkzaam op het huidige kantoor en klanten behouden hun vertrouwde aanspreekpunten. Klanten zijn reeds geïnformeerd over deze aankomende veranderingen.

WEA Deltaland zal na het samengaan vestigingen hebben in Zaltbommel en Culemborg en 32 medewerkers tellen. WEA Rivierenland heeft als werkgebied het Rivierenland en sluit zich vanaf 1 januari 2025 aan. Na het samenvoegen heeft de combinatie 9 vestigingen en bijna 200 medewerkers. 

Als toonaangevende bron voor accountantnieuws, strategieën en inzichten in finance en accountancy, helpt accountantweek.nl accountants, controllers en hoger financieel management om voorop te blijven lopen. Schrijf u daarom nu in voor de heldere, korte en makkelijk leesbare nieuwsbrief van Accountantweek voor een overzicht van al het relevante nieuws, alle unieke en inspirerende (netwerk)evenementen en belangrijkste meningen of volg ons op Linkedin.