Accountancy Gemak en Software Gemak krijgen nieuwe sites

Lancering van nieuwe websites Accountancy Gemak en Software Gemak – voorheen Unit4 Bedrijfssoftware.

Unit4 Bedrijfssoftware, leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant, de ondernemer en de grootzakelijke markt – zal naar aanleiding van de overname door Exact vanaf nu verder gaan onder de namen: Accountancy Gemak en Software Gemak.

Naamswijzigingen voor Unit4 Bedrijfssoftware
Eind 2020 kondigde Exact aan het bedrijf met software-oplossingen voor accountants, ondernemers en de grootzakelijke markt, ofwel Unit4 Bedrijfssoftware, over te nemen. Op 18 maart 2021 kondigde Exact de naamswijziging van Unit4 Bedrijfssoftware aan. De oplossingen voor accountancy gaan verder onder de naam Accountancy Gemak. Oplossingen gericht op het mkb en bedrijven in het middensegment krijgen het label Software Gemak.

Accountancy Gemak
Voor de accountancymarkt biedt Accountancy Gemak verschillende softwareoplossingen die de primaire werkprocessen ondersteunen en accountants helpen om vanuit één dataset slim online samen te kunnen werken met hun klanten. 

Bekijk de website: accountancygemak.nl

Software Gemak
Het Software Gemak-aanbod bestaat uit een efficiënte boekhoudoplossing voor ondernemers, gecombineerd met de meest krachtige HR- en salarissoftware en practicemanagementoplossingen voor bedrijven in het middensegment van de markt.

Bekijk de website: softwaregemak.nl