Accountancy Expo verplaatst naar dit najaar

Accountancy Expo is verplaatst naar 27 oktober 2020. Zet de nieuwe datum in uw agenda en ontdek de kansen van ICT-innovatie.

Het coronavirus heeft ons allemaal in zijn greep. Voor velen van u betekent dit dat u alleen nog op afstand kunt samenwerken met uw collega’s of klanten. Voor sommigen van u zijn de gevolgen ernstiger doordat zijzelf of hun naasten rechtstreeks te maken krijgen met dit virus.

Vanwege de huidige situatie is Accountancy Expo verplaatst naar 27 oktober 2020. De locatie blijft hetzelfde: Expo Houten. Op deze manier kunnen we vanuit de organisatie toch een goed evenement neerzetten en ervoor zorgen dat dit voor u een gezonde en veilige ervaring is.

Wat betekent dit voor u?

Honderden accountants hebben zich tot nu toe al aangemeld voor Accountancy Expo. Heeft u dit nog niet gedaan? Dan kunt u zich alsnog kosteloos aanmelden via de website van Accountancy Expo. Daar leest u meer over het programma dat in het teken staat van ICT-innovatie.

Heeft u zich eerder al aangemeld? Dan heeft u van ons een e-mail ontvangen over uw aanmelding. Daarin staat dat wij deze automatisch hebben overgezet naar de nieuwe datum op 27 oktober 2020. Schikt deze datum niet, dan kunt u zich afmelden via de link in de e-mail.

Trends en mogelijkheden

Wat niet verandert, is dat AccountantWeek u in de komende tijd op de hoogte blijft houden over ICT-innovatie. Bijvoorbeeld aan de hand van interviews met exposanten en sprekers van Accountancy Expo. Zij delen met u de laatste trends en mogelijkheden. Dit inspireert u wellicht om digitalisering nu echt handen en voeten te geven.

Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen:

  • Tim van Leeuwerden vertelt over storytelling voor accountants
  • Marelle van Beerschoten gaat in op de praktische kant van digitale transformaties
  • Pieter de Kok en Margreet Boersma belichten duurzaam financieel management en analytics

Hoe blijft u up-to-date?

Wij verwelkomen u graag gezond en wel op 27 oktober 2020. Ook begrijpen wij dat u de komende weken meer tijd thuis zult doorbrengen. Daarom helpen wij u graag een handje om, ook in deze tijd, uw kennis en vaardigheden op peil te houden. Daarom is FinanceHub.nl voor u nu twee weken gratis.

FinanceHub.nl is het snelst groeiende online platform voor financials. U vindt hier e-learnings over onderwerpen als controlling, risicomanagement en financiële analyse. Als accountant heeft u twee weken onbeperkt toegang tot dit platform. Meld u aan voor 31 maart om gebruik te maken van deze actie.