Accountancy Expo 2022 – De sprekers

21 juni 2022 kun je weer aanwezig zijn bij de Accountancy Expo!

Heb je behoefte aan meer kennis over de ontwikkelingen in de accountancywereld? Tijdens de Accountancy Expo 2022 op 21 juni vind je een topselectie van oplossingen, productpresentaties en masterclasses die je niet kan missen als accountant. Duik in thema’s zoals Power BI, SBR/XBRL, klantportalen, Security & Privacy, Cloud en Saas oplossingen,  Data gedreven analyses en meer.

Wil jij klaar voor de toekomst zijn? Meld je dan nu snel aan voor de Accountancy Expo.

Meld je nu gratis aan

             

Sprekers
Tijdens de Expo zullen er fantastische sprekers aanwezig zijn die je inzicht kunnen geven over de ontwikkelingen binnen de accountancy. Hieronder een greep van de aanwezige sprekers.

Jeroen Slop
Na verschillende functies in de oliewereld keerde Jeroen Slop in 1998 terug naar zijn geboortestad en trad in dienst als financieel directeur van Ajax. Na ruim 20 jaar in dienst te zijn geweest van Ajax, is Jeroen per juli 2019 toegetreden tot de Raad van Commissarissen van de KNVB. Graag vertelt Slop meer over de ins en outs van het runnen van een voetbalclub.

Mary-Jo de Leeuw
Sinds jongs af aan probeert Mary-Jo de Leeuw de wereld digitaal veiliger te krijgen en niet zonder succes. Eind 2020 werd De Leeuw voor de derde keer op rij uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke vrouwen in Nederland in de categorie Tech Top 100. Daarnaast heeft ze meer dan 20 internationale vermeldingen op haar naam staan, richtte ze in 2013 Internet of Toys op, is ze medeoprichter van de internationale organisatie Women in Cyber Security Foundation en nog veel en veel meer.

Jan Wietsma
Jan Wietsma is partner bij MKB-kredietcoach. In 2020 heeft hij een onderzoek uitgevoerd naar toekomstbestendige verdienmodellen in de mkb-accountantspraktijk. Hij is als adviseur betrokken bij vraagstukken van accountantskantoren op het terrein van visieontwikkeling en strategievorming, onder meer via Full Finance. Tot medio juni 2021 was hij bestuurslid van de NBA.