Accountancy Expo 2018: We gaan de klus klaren

Tijdens Accountancy Expo 2018 gaan we het hebben over wat we direct kunnen doen om klanten beter te helpen.

Er wordt veel gezegd en geschreven over de grote ingrijpende veranderingen in de accountancy. Iedereen heeft wel een visie en een mening over het accountantskantoor van de toekomst. En de experts buitelen over elkaar heen met de meest geavanceerde technologische trends.
 
Als accountant ben je natuurlijk met heel andere dingen bezig; namelijk je vak met plezier uitoefenen en bouwen aan een succesvolle onderneming. Jouw team, jouw organisatie en jouw klanten kunnen niet wachten op de toekomst. Je zult het vandaag moeten doen. Dag in, dag uit.
 
Tijdens de Accountancy Expo 2018 gaan we aan de slag met het gereedschap dat je vandaag kunt inzetten om jouw onderneming nog succesvoller te maken. De meer dan duizend accountants die de Expo bezoeken gaan direct aan de slag met praktische workshops, hands-on werkoverleg en een kijkje in de keuken bij collega kantoren. Je kunt voor praktisch advies en inspiratie terecht bij vakmensen die je handvatten aanreiken voor een nog betere bedrijfsvoering met de inzet van IT.


  
In de Werkspoorkathedraal in Utrecht kom je helemaal in de stemming om de klus op jouw kantoor te gaan klaren. We steken de handen uit de mouwen en met het juiste gereedschap bouwen we verder aan onze onderneming. Niet die dag erop, niet na een week, maar op de dag zelf.
 
Bouw je op 19 juni ook mee aan jouw “kantoor van vandaag”? Schrijf je alvast in voor Accountancy Expo 2018 en verzeker je van een plek.

Wat is er allemaal te beleven? 

Kick-on en kick-off
We pakken flink uit op deze vijfjarige jubileum editie met een knallende opening en afsluiter. Het verzoek is dan ook om op tijd te komen en een plaats te nemen rond het podium om je dag goed te beginnen en je volop te laten inspireren. Dit is ook de plek waar we de dag afsluiten om vervolgens onder het genot van een hapje en drankje de ervaringen van de dag uit te wisselen.
 
Masterclasses
Verschillende topsprekers zullen de bezoekers inspireren en bijpraten over alle actuele thema’s in de accountancy. Ook hier geen hoog over verhalen, maar praktisch toepasbare kennis voor de kantoren van vandaag. 
 
Werkoverleg
In het werkoverleg stellen we een vraagstuk centraal waar de bezoekers over kunnen discussiëren. Dit gebeurt op de beursvloer in een relatief kleine setting (ong. 10-15 personen). Dit collegiaal overleg geeft je inzichten in de uitdagingen en de wijze waarop jouw collega accountants en boekhouders hier mee om (wensen te) gaan. Door inhoudelijk deel te nemen aan deze discussie kun je zelf ook actief kennis delen.


 
Aan de slag met….
Als bezoeker krijg je hier een gebruikerservaring, ook al maak je (nog) geen gebruik van een bepaalde oplossing. Door middel van een demo, het delen van praktische tips en het laten zien en ervaren van de toepassingsmogelijkheden kom je meer te weten over het product en of dienst van een van de top exposanten. Zo krijg je snel een indruk of dat de oplossing is waarmee jij vandaag aan de slag wilt in je kantoor.
 
Genoeg te beleven
·         Ruim 80 leveranciers van IT-oplossingen en diensten voor de accountancy.
·         Masterclasses, werkoverleg, netwerkruimte, user experience room/theater.
·         Bouw met elkaar het kantoor van vandaag.
·         Volop inzichten van collega’s en topexperts.
·         Uitstekende hospitality.
 
Alles onder één dak: ontdek ruim 80 IT-partners voor accountants
In 2017 waren er meer dan 80 IT-partners voor accountants aanwezig, dit jaar komen er hopelijk nog meer (nieuwe) namen bij. Zo blijft het exposantenaanbod vernieuwend en kun jij je tijd heel efficiënt besteden door te oriënteren op bestaande en nieuwe technologie. In korte en bondige presentaties krijg je handvatten om met innovatie en actuele IT-onderwerpen aan de slag te gaan.
 
Wat kun je tijdens Accountancy Expo 2017 nog meer verwachten? Blijf op de hoogte via AccountancyExpo.nl, volg ons op Twitter (#accexpo) en ontvang de gratis nieuwsbrief van AccountantWeek.
 
Ben je al bekend met de #accexpo?
De Accountancy Expo is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants. In 2013 is het concept geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen en was meteen trendsettend! Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie voor de toekomst of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het op bijzondere wijze samen.
 
Kom je dinsdag 19 juni ook naar de Accountancy Expo 2018? Mis het niet! Ontdek het meest vernieuwende evenement in de accountancybranche. Beleef het, laat je inspireren en ontmoet 1000 vakgenoten in de Werkspoorkathedraal te Utrecht.
 
Bestel hier direct je ticket!