Vijf vragen aan SalarisFactory

SalarisFactory is een innovatieve personeels- en salarisadministrateur die niet alleen werkgevers helpt te voldoen aan wet- en regelgeving, maar ook inzicht geeft in HR processen en HR oplossingen.

Partnerbijdrage van:

SalarisFactory is exposant op Accountancy Expo 2019 op 18 juni. Alle accountants zijn welkom. Schrijf u hier gratis in met code ADV2019.

Vijf vragen: 

1. Welke belangrijke trends zien jullie in de accountancy en/of bij administratiekantoren? 
Wij zien dat kantoren heel veel bezig zijn met efficiency en proces optimalisatie. Op het gebied van Personeel- en Salarisadministratie is de AVG een belangrijk onderdeel geworden. Ook is kostenbeheersing een hot item. Personeelskrapte en constant wijzigen van wet- en regelgeving is voor veel kleinere kantoren een enorme uitdaging.

2. Hoe speelt SalarisFactory hier op in? 
SalarisFactory neemt de pijn weg voor zowel kleinere als wat grotere kantoren die een optimale Personeels- en Salarisadministratie willen aanbieden aan hun klanten. Volledig AVG proof  en enorm efficiënt.

3. Welk probleem lossen jullie op voor accountants- en/of administratiekantoren? 
SalarisFactory ontzorgt kleinere kantoren die hun Personeels- en Salarisadministratie kunnen uitbesteden en zorgt voor kostenbeheersing bij de grotere kantoren. Kleinere kantoren besparen op die ene werknemer en krijgen daarvoor continuïteit en kennis zekerheid voor terug. Grotere kantoren besparen enorm op kosten enerzijds door een lagere softwareprijs en anderzijds door een gezamenlijk vaktechnisch overleg en specialisatie. Inmiddels heeft SalarisFactory diverse partners door heel Nederland.

4. Heb je een voorbeeld van een klant en welke resultaten het heeft opgeleverd? 
Kleiner kantoor heeft de Personeels- en Salarisadministratie volledig uitbesteed aan SalarisFactory en heeft meetbaar meer tevreden klanten. Er wordt direct gereageerd op vragen en proactief geadviseerd op arbeidsrechtelijk gebied. Bij diverse grotere kantoren heeft SalarisFactory de kwaliteit verbetert. Personeels- en Salarisadministratie is bij grotere kantoren vaak een ondergeschoven onderdeel in de totale dienstverlening. Personeel merkt dat ook. Door samenwerking en aansluiting bij SalarisFactory wordt de Personeels- en Salarisafdeling weer een belangrijk onderdeel van de dienstverlening met als gevolg meer tevreden medewerkers. Daarnaast realiseert SalarisFactory vaak een kostenbesparing op de softwarekosten van 12.000 euro per jaar.

5. Welke innovatie(s) in jullie product komt/komen er dit jaar? Zijn die te zien op de Expo?
SalarisFactory maakt gebruik van NMBRS, ook een exposant op de expo en lopen voorop met alle innovaties die NMBRS doorvoert en heeft kennis van de apps die koppelen aan NMBRS zodat de werkgever op de meest efficiënte wijze zijn volledige Personeels- en Salarisadministratie (incl planning etc) kan inrichten. SalarisFactory is lid van de exclusieve community van NMBRS. De dienstverlening van SalarisFactory wordt uitgebreid met HR functionaliteiten en aanpalende diensten zoals diverse verzekeringen en arbo oplossingen.

Zie ook: www.salarisfactory.nl/

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-16-juni-2020″]