Team DRV Corporate Finance uitgebreid

Het team van DRV Corporate Finance is de afgelopen periode uitgebreid met vier nieuwe medewerkers.

Gert Beunder

Per 1 april is het team versterkt met Gert Beunder (32 jaar). Hij heeft diverse functies gehad binnen het bankwezen en heeft de laatste jaren gewerkt bij een ander Corporate Finance-kantoor. Gert Beunder is werkzaam als adviseur.

Denise Meulenberg

Denise Meulenberg (20 jaar) is sinds 1 september 2016 onderdeel van DRV Corporate Finance. Zij combineert haar parttime werkzaamheden met een dubbele studie. Meulenberg studeert zowel Rechtsgeleerdheid als Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Jordy de Jong

Jordy de Jong (25 jaar) heeft dit jaar de overstap gemaakt vanuit de vestiging Sliedrecht van DRV Accountants & Adviseurs naar DRV Corporate Finance. De Jong heeft enkele jaren ervaring in de accountancy en gaat zich nu richten op het adviseren van ondernemers op het gebied van Corporate Finance.

Arjen van Velde

Arjen van Velde (21 jaar) is in de afrondende fase van zijn master Finance aan de Tilburg University en treedt op 22 mei as. bij DRV in dienst. Hij zal zich ook richten op het adviseren van ondernemers op het gebied van Corporate Finance.