Tak Lam RA naar Colliers International

Tak Lam RA heeft zich verbonden aan Colliers International als Director Residential Advisory Services in het Capital Markets team.

In deze rol is hij verantwoordelijk voor de strategische advisering van professionele vastgoedpartijen zoals beleggers, aannemers, ontwikkelaars, corporaties, zorginstellingen en gemeentes die actief zijn op de Nederlandse woningmarkt.

Tak Lam (51) heeft jarenlange ervaring in de Nederlandse woningmarkt, onder meer als CFO van Amvest waar hij eind 2016 vertrok. Van 1996 tot 2001 was Lam werkzaam als operational controller bij Wilma Group Services en groepscontroller bij Amstelland Ontwikkeling Wonen. Hij begon zijn loopbaan bij KPMG Accountants. Hij studeerde bedrijfseconomie en accountancy aan de Katholieke Universiteit Tilburg.

Dirk Bakker, CEO Colliers International: “Ik ben ontzettend blij met de komst van Tak Lam naar Colliers. Ons Capital Markets Residential team wordt verder versterkt door zijn kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter bedienen. Met zijn komst onderstreept Colliers haar focus op een verdere verdieping van de commerciële kant van het bedrijf.”